06 – 3094 6899 folie@adhuijnen.nl

Kozijnen

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van kunststof kozijnen. Ze zijn onderhoudsarm, hebben een goede isolatiewaarde en ze hoeven niet geschilderd te worden.

Maar kunststof kozijnen zijn niet krasbestendig en kunnen verkleuren door de zon. Wij hebben daar de oplossing voor. Film painting, niet doormiddel van een lak of verf maar door speciale kleurfolie van Renolit. De folies van Renolit zijn speciaal voor deze toepassing ontwikkeld. ‘Ad Huijnen, schilderen met folie’ is gecertificeerd door Renolit. Hierdoor kunnen wij niet alleen een garantie verlenen op de folie maar tevens op de montage. Toepassing van film painting vereist wel de juiste voorbereiding aan het kozijn. Indien de voorbehandeling niet correct gebeurd kan dit problemen opleveren voor de levensduur van de folie.

Alle kleuren en designs zijn mogelijk

Wil je je kozijnen graag van kleur veranderen? Ook dan zijn er legio mogelijkheden. Ook kun je kiezen voor een andere uitstraling zoals een houtlook of metallic look. Hierdoor zijn je kozijnen weer als nieuw.

Offerte 

We maken graag een eerste prijsindicatie op basis van door u aangeleverde informatie. Wat hebben we daarvoor nodig? 

  • Een close-up foto van een kozijn en een totaal foto. Om hoeveel kozijnen gaat het?
  • Afmetingen van de kozijnen.
  • Wat moeten we foliën? Alleen de kozijnen of ook de vleugels (draaiende delen).
  • Uw adres, telefoonnummer en emailadres

Als de prijsindicatie bevalt maken we graag vrijblijvend een afspraak om de situatie ter plekke te bekijken en de beschikbare folies te presenteren. Vervolgens kunnen we een exacte offerte maken.

Adres

Mheerderweg 12
6262 NC Banholt

Telefoon

06 – 3094 6899